•  

  Utilaje moderne

  Ultimele dotari in materie de utilaje.
  Afla mai multe..
 •  

  Oameni bine preagatiti

  Echipa noastra de ingineri face fata oricaror provocari.
  Afla mai multe...
 •  

  Experienta in lucrari la inaltime

  Personal pregatit si cu experienta in lucari la inaltime.
  Afla mai multe...
 • ONMI
 • Energoconstruct'97 ISO 14001
 • Energoconstruct'97 Certificat ISO 9001
 • Energoconstruct'97 certificare OHSAS 18001
   
    Pentru realizarea lucrărilor de construcţii, S.C. ENERGOCONSTRUCT’97 SRL are o dotare umană şi materială corespunzătoare. Personalul de care dispune societatea este calificat  în toate meseriile implicate în activitatea de construcţii civile, industriale instalaţii, reţele de apă, confectii metalice,  etc. Specialiştii care coordonează şi urmăresc buna desfăşurare a  lucrărilor  sunt persoane bine pregătite, cu o  experientă bogată în domeniu.
 
    Prin baza materială pe care societatea şi-a creat-o, şi-a asigurat  autonomia în realizarea lucrărilor de mare complexitate. Astfel, societatea are în inventarul  ei schele diverse,  panouri de cofraj,  unelte moderne,  în cantităţi suficiente,  care îi permit ca durata de realizare a lucrărilor să fie redusă, în condiţii de calitate foarte bună şi totodată  să accepte soluţii constructive diverse, atît clasice cît şi  moderne, bazate pe tehnologii noi.

    Parcul auto al societăţii cuprinde atat mijloace de transport (  camionete, basculante, traylere), cat şi utilaje de construcţii si maşini si echipamente specifice ( masini raschetat parchet, masini gaurit, polizor unghiular,compresor,rotopercutor, masini slefuit,) scule si unelte specifice lucrarilor de constructii.
 

ENERGOCONSTRUCT'97 SRL - Constructii civile si industriale
istanbul escort