•  

  Utilaje moderne

  Ultimele dotari in materie de utilaje.
  Afla mai multe..
 •  

  Oameni bine preagatiti

  Echipa noastra de ingineri face fata oricaror provocari.
  Afla mai multe...
 •  

  Experienta in lucrari la inaltime

  Personal pregatit si cu experienta in lucari la inaltime.
  Afla mai multe...
 • ONMI
 • Energoconstruct'97 ISO 14001
 • Energoconstruct'97 Certificat ISO 9001
 • Energoconstruct'97 certificare OHSAS 18001

Echipa manageriala a S.C. ENERGOCONSTRUCT 97 S.R.L. a acordat permanent o mare importanta serviciilor oferite de societatea noastra, de imbunatatire continua a acestor servicii pentru indeplinirea necesitatilor si asteptarilor partilor interesate (proprietari, clienti, furnizori, angajati, societate), precum si a cerintelor privind mediul, sanatatea si securitatea ocupationala.

            Societatea efectueaza lucrari de amenajari interioare (zugraveli, tencuieli, pardoseli din mozaic, placari din faianta,gresie), renovari si refacerea fatadelor , realizeaza o paletă largă de lucrări din această categorie. Au fost construite cladiri noi cu soluţii constructive variate folosind o gamă largă de materiale şi tehnologii din cele mai performante. De asemenea societatea noastră realizeaza instalaţii de încalzire, electrice si de canalizare atat la construcţiile noi cat şi la cele existente. Finisajele interioare şi exterioare realizate de firma sunt de calitate superioară, au fost apreciate de beneficiarii noştri si s-au incadrat in cerintele impuse de standardul ISO 9001:2001, ISO 14001:2005, ISO 18001:2007

            Pentru realizarea lucrărilor de construcţii, S.C. ENERGOCONSTRUCT’97 SRL are o dotare umană şi materială corespunzătoare. Personalul de care dispune societatea este calificat  în toate meseriile implicate în activitatea de construcţii civile, industriale instalaţii, reţele de apă, confectii metalice,  etc. Specialiştii care coordonează şi urmăresc buna desfăşurare a  lucrărilor  sunt persoane bine pregătite, cu o  experientă bogată în domeniu. Prin baza materială pe care societatea şi-a creat-o, şi-a asigurat  autonomia în realizarea lucrărilor de mare complexitate.

            Practicarea unor tarife rezonabile, executia de calitate a lucrarilor, conform standardelor pe care societatea le detine, precum si realizarea la termen a investitiilor, ne face sa speram ca sigur si constant societatea noastra isi va asigura atat cresterea cat si dezvoltarea economica.

 

ENERGOCONSTRUCT'97 SRL - Constructii civile si industriale
istanbul escort